Aluvaluta Kérdések és válaszok

 • 1. Miről szól az Aluvaluta és Aluakadémia játék?

  Aluvaluta:

  Az Aluvaluta egy Facebook alkalmazás, amellyel értékes díjakat nyerhetsz, ha az aludobozokat szelektíven visszagyűjtöd az országszerte elhelyezett közel 200 aludoboz visszaváltó automata bármelyikében. Minél több alumínium dobozt váltasz vissza, annál nagyobb esélyed van arra, hogy értékes nyereményeket nyerj!

  Aluakadémia:

  Az Aluakadémia egy olyan Facebook alkalmazás, amellyel értékes díjakat nyerhetsz, ha a három nehézségi szintű kérdéssorozatra helyesen válaszolsz. Az Aluakadémia kvíz három (3) szintből áll, szintenként három (3) kérdéssel, így a teljes Aluakadémia játék összesen kilenc (9) kérdést tartalmaz.

  Naponta egyszer próbálkozhatsz a helyes kitöltéssel.

 • 2. Hogyan játszhatok?

  Az Aluakadémia játék során válaszold meg a 3-3 kérdést 3 szinten és máris nyerhetsz egy bluetooth hangszórót!

  Ráhajtanál a többi értékes nyereményre? Próbáld ki magad az Aluvalután is!

  Az Aluvaluta játékhoz 4 egyszerű dolgot kell csak tenned!

  1. VÁLTS VISSZA legalább 5 vagy több aludobozt az országszerte elhelyezett 200 aludoboz visszaváltó automata bármelyikében!

  2. TEDD EL a bónokat, amelyet a visszaváltó automatából kapsz – ezek lehetnek az értékes nyereményekre szóló jegyeid, amelyeket meg kell őrizned a játék végéig, ezért ne váltsd be a pénztárnál! Az első, áprilisi játék időszakban résztvevő bónokat 2017. május 31-ig őrizd meg, a második, májusi játékidőszakban résztvevő bónokat július 4-ig őrizd meg.

  3. TÖLTSD FEL a bónok adatait az Aluvaluta Facebook alkalmazásban, amelyet a http://bit.ly/dobdbemagad linken, és a http://www.dobdbemagad.com weboldalon keresztül is elérhetsz! A bón adataira szükség lesz, ezért a feltöltés előtt készítsd azt elő.

  4. KÉSZEN ÁLLSZ! Győződj meg arról, hogy a játékban résztvevő bónokat biztonságos helyre tetted 2017. május 31-ig (első játékidőszak), illetve 2017. július 4-ig (második játékidőszak)– ha a nyertesek között vagy, akkor szükség lesz majd a nyertes bónra, tehát minden, a játékban résztvevő bónt olyan helyre tedd el, ahol biztosan nem kallódnak el.

 • 3. Hol találom az Aluvaluta és Aluakadémia játékot?

  Aluvaluta és Aluakadémia applikáció eléréséhez kövesd ezt a linket: http://bit.ly/dobdbemagad

 • 4. Szükségem van Facebook fiókra a játékban való részvételhez?

  Igen, a játékban való részvételhez rendelkezed kell saját Facebook fiókkal.

 • 5. Mennyi ideig tart a játék?

  Az Aluvaluta és Aluakadémia játék első nyereményidőszaka 2017. április 3. 10:00 órától kezdődik és április 23. 24:00 óráig tart, a második nyereményidőszaka 2017. május 2-án 10:00 órakor kezdődik és május 19-én 24:00 óráig tart.

  Csak azok a bónok vesznek részt a játékban, amelyeket az adott szakasz időtartamán belül adott ki az aludoboz visszaváltó automata!

 • 6. Hány bónt tudok feltölteni?

  Naponta összesen maximum 5 bónt, míg hetente (vagyis egy 7 napos periódusban) maximum 15 bónt tudsz feltölteni. Ellenőrizd a bónjaidon a dátumot is, mivel naponta csak 3 olyan bónt tölthetsz fel, amelyeken ugyanaz a dátum szerepel.

 • 7. Hány alumínium dobozt válthatok vissza egy alkalommal?

  Minimum ötöt, maximum viszont annyi alumínium dobozt válthatsz vissza, amennyit szeretnél, de 50 alumínium doboz visszaváltása után automatikusan bónt kapsz majd az automatából.

 • 8. Hogyan nyerhetek?

  Az Aluakadémia játék során válaszold meg a 3-3 kérdést 3 szinten és máris nyerhetsz egy bluetooth hangszórót! A nyerteseket elektronikus sorsolás útján választjuk.

  Naponta egyszer próbálkozhatsz a helyes kitöltéssel.

  További nyereményeinkre (első játékszakaszban a Sziget napijegyekre és az üdítőkkel teli hűtőszekrényre, a második játékszakaszban a Sziget hetijegyekre) úgy pályázhatsz, ha miután kitöltötted helyesen az Aluakadémia összes kérdését, tovább játszol az Aluvalutával. Minél több alumínium dobozt váltasz vissza, annál nagyobb esélyed van arra, hogy értékes díjakat nyerj!

  Mindegyik alumínium doboz egy esélyt ad a díjaink megnyerésére: ha 10 alumínium dobozt váltottál vissza, akkor a neved 10 alkalommal kerül be a sorsolásba!

  Ha 100 alumínium dobozt váltottál vissza, akkor 100-szoros esélyed lesz megnyerni a nyereményeink valamelyikét.

  Csak azok a bónok vesznek részt a játékban, amelyeket az adott szakasz időtartamán belül adott ki az aludoboz visszaváltó automata!

  Egy nyereményidőszak alkalmával egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet.

  Győződj meg arról, hogy legalább 5 alumínium dobozt visszaváltottál, mert csak azok a bónok vehetnek részt a játékban, amelyeken legalább 5 visszaváltott alumínium doboz szerepel.

  Bővebb információért lásd hivatalos játékszabályzatunkat: Játékszabályzat

 • 9. Mikor lesz a sorsolás, és mit nyerhetek?

  Az első nyereményidőszak sorsolása 2017. április 25-én 15:00-kor lesz.

  A második nyereményidőszak sorsolása 2017. május 22-én 15:00-kor lesz.

  Egy nyereményidőszak alkalmával egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet.

  Az alábbi izgalmas díjak egyikét nyerheted meg az alumínium dobozok szelektív gyűjtéséért:

  Az első nyereményidőszakban:

  • 1 db 140.000 Ft értékű SAMSUNG Kombinált hűtőszekrény tele aludobozos üdítőkkel 15.000 Ft értékben
  • 2 db 19.900 Ft értékű Sziget napijegy a szombati napra egy játékos részére
  • 10 db 5000 Ft értékű bluetooth hangszóró
  A második nyereményidőszakban:
  • 2 db 89.900 Ft értékű heti Sziget belépő egy játékos részére
  • 10 db 5.000 Ft értékű bluetooth hangszóró

 • 10. Miért kell megőriznem a bónokat?

  Ha nyersz, akkor elektronikusan (e-mailben) vagy szükség esetén postán el kell majd küldened nekünk a nyertes bónt, hogy ellenőrizhessük a bónon szereplő információkat.

  Az első játékidőszakban szereplő bónokat 2017. május 31-ig, a második játékidőszakban szereplő bónokat 2017. július 4-ig kell megőrizned, ezért ezeket biztonságos helyre tedd majd el.

  Akkor is őrizd meg a játékban szereplő bónjaidat a fenti időpontig, ha nem kaptál volna értesítő e-mail-t arról, hogy a szerencsés nyerteseink egyike vagy. Előfordulhat ugyanis, hogy pl. egy páros Sziget jegyet nyert játékosunk mégsem tudja átvenni a nyereményt, így ekkor tartaléknyerteseket sorsolunk – aki akár Te is lehetsz!

  Ha arra kérnénk, hogy postai úton is küldd el nekünk a nyertes bónt, akkor az érvényesítést követően 14 napon belül visszajuttatjuk azt neked és az első, áprilisi játék időszakban részt vevő bónokat 2017. június 30-ig, a második, májusi játékidőszakban részt vevő bónokat 2017. július 30-ig beválthatod majd az üzletben.

 • 11. Meddig kell megőriznem a bónokat, amelyekkel az Aluvalutában játszom?

  Kérjük, hogy a bónjaidat az első játék időszakban 2017. május 31-ig, a második játék időszakban 2017. július 4-ig őrizd meg, mert csak a nyertes bón érvényesítését követően tudjuk átadni Neked a nyereményt.

  Az érvényesítés után 14 napon belül visszaküldjük a nyertes bónt, és az első játékidőszak bónjait 2017. június 30-ig, a második játékidőszak bónjait július 30-ig beválthatod.

 • 12. Később felhasználhatom a bónokat, amelyekkel játszottam?

  IGEN! Az első játékidőszak bónjai 2017. június 30-ig, a második játékidőszak bónjai 2017. július 30-ig érvényesek lesznek, így be tudod váltani azokat! Csak arra ügyelj, hogy 2017. május 31-ig őrizd meg az összes bónt, amellyel az Aluvalutában játszol.

 • 13. Véletlenül beváltottam a bónomat a pénztárnál. Így is részt vehetek vele a játékban?

  Sajnos NEM. Az üzletben beváltott bónok elvesztek, és nem vehetnek részt a játékban.

  Azért ne aggódj: válts vissza legalább 5 másik alumíniumdobozt bármelyik alumínium visszaváltó automatánál, és már játszhatsz is az Aluvaluta játékkal.

 • 14. Nem találom a keresett választ! Mit tehetek?

  HÍVJ bennünket az ingyenes hotline számunkon: +36-70-561-1177

  ÍRJ nekünk e-mailt az alábbi e-mail címre: dobdbemagad@premiercom.hu

 • MÉG TÖBB INFÓ

  http://mindendoboz.hu/terkep.html